اتصال خطی پروفیل مهندسی

folder_openدانش فنی
commentبدون دیدگاه

پروفیل شیار دار مهندسی ، یکی از انواع پروفیل است که با توجه به طرح مقطع تی شکل آن و شیارهای موجود روی سطح به راحتی و بدون استفاده از ماشین قابل نصب و اتصال است. اتصالات و کانکتورهای متنوعی دارد که هر کدام برای منظور و هدف خاصی مناسب است.  تنوع اتصلات قابلیتهای زیادی ایجاد می کند مثل امکان اجرای طرحهای متنوع، یا حتی افزایش طول پروفیل های مورد استفاده . لینک های اتصال خطی یک روش فوق العاده برای اتصال دو پروفیل است .  به این ترتیب که  انتهای پروفیل ها به وسیله کانکتور به هم متصل می شوند و طول آن از طول استاندارد بیشتر می شود. این کانکتور به صورت یک مهره تی شکل بلند است که حداقل 4 حفره  یا جای پیچ دارد.

مشخصات لینک کانکتور :

امکان اتصال چند پروفیل را فراهم می کند که طول  فراتر از طول استاندارد پروفیل را در دسترس می گذارد.

مورد استفاده  شامل ریل های نقاله ، حفاظ امنیت محیطی .

نیاز به  ماشینکاری ندارد.

مواد: فولاد گالوانیزه روی

نحوه استفاده : نیمی از طول کانکتور در انتهای شیار یک پروفیل و نیم دیگر در داخل شیار پروفیل بعدی قرار گرفته و پیچ می شود، برای اتصال مستحکم و مطمئن هر دو پروفیل دو کانکتور مورد نیاز است .

نکته : تولید این نوع کانکتور با فولاد گالوانیزه در تعداد پایین صرفه اقتصادی ندارد ، به همین دلیل این محصول وارداتی است و به راحتی در دسترس نیست.

درصورت عدم دسترسی به این اتصال میتوان از محصولات جایگزین استفاده کرد. مثلا یک تسمه آهنی کروماته با طول ، ضخامت و پهنای مناسب پروفیل تهیه میکنیم ، به تعداد مناسب جای پیچ روی آن تعبیه کرده قلاویز میکنیم ، تسمه را در داخل شیارها قرار داده و سپس پیچ می کنیم ، روشن است که  تسمه آهنی ساختار تی شکل ندارد ولی مارا به هدف مورد نظر می رساند،  برای اطمینان از استحکام اتصال از دو تسمه یا بیشتر استفاده می کنیم.

همچنین بخوانید:  عیوب شایع اکستروژن

 

 

مطالب مرتبط

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

09127106787

× ارتباط از طریق واتس آپ