رنگ الکتروستاتیک ورتیکال

folder_openدانش فنی
commentبدون دیدگاه

رنگ الکتروستاتیک ورتیکال

 از مزیت های رنگ الکتروستاتیک ورتیکال (عمودی) می توان به تنوع بالا در بافت و رنگ و ثبات و چسبندگی بیشتر رنگ به پروفیل ها که خود امری مهم است اشاره کرد.

مراحل انجام رنگ الکتروستاتیک ورتیکال

  1. آماده سازی و شستشو
  2. رطوبت گیری
  3. رنگ آمیزی
  4. کوره پخت
  5. کنترل کیفی و بسته بندی

مرحله ی آماده سازی و شستشو

در اولین مرحله پروفیل های آلومینیومی در محلول های مخصوصی شستشو داده شده و عملیات زیرسازی برای افزایش پایداری رنگ صورت میگیرد و بعد از خشک شدن پروفیل ها به بخش اجرای عملیات رنگ منتقل میشوند .

مرحله ی رطوبت گیری

در این مرحله پروفیل ها بطور یکنواخت و هم زمان بوسیله قرار دادن پروفیل ها در هوای گرم کنترل شده که معمولا 60 درجه ی سانتیگراد است رطوبت گیری میشوند. به دلیل پیوسته بودن اجرای فرایند ، پروفیل بعد از عملیات آماده سازی سریعا و در کمترین زمان به بخش اسپری رنگ منتقل میشود . این سرعت انتقال پروفیل به بخش رنگ آمیزی در تثبیت و کیفیت میزان چسبندگی رنگ و بالا بردن عمر مفید پروفیل های رنگ شده کمک شایانی خواهد کرد و در واقع یکی از مزیت های رنگ های الکترواستاتیک ورتیکال به شمار می آید.

رنگ آمیزی

در خط رنگ تعداد 48 گان به صورت اتومات وظیفه ی پاشیدن رنگ را در دو کابین بر عهده دارند. در واقع زیاد بودن تعداد گان ها باعث پخش و اسپری یکنواخت بر روی پروفیل شده و لایه های رنگ در تمام سطح پروفیل به یک اندازه پخش میشود.

کوره پخت

بعد از عملیات پاشیدن رنگ پروفیل ها وارد کوره پخت شده و با توجه به اصول استاندارد پخت رنگ ، مسیری به طول 100 متر را درون کوره طی می کنند . تمامی رنگ ها در شیوه ی ورتیکال بطور پیوسته در کوره های با دمای 200 درجه سانتیگراد پخته میشوند. یکی از مزیت های خط ورتیکال بلند بودن مسیر کوره پخت می باشد که این امکان را میدهد که شیب استاندارد افزایش دما و پخت مناسب و کاهش دمای پروفیل بطور منظم رعایت شود.

همچنین بخوانید:  ساخت قالب آلومینیوم

کنترل کیفی و بسته بندی

قطعات پس از خروج از در فاصله 50 متری کوره تا رسیدن به میز بسته بندی به لحاظ کیفی کنترل شده و در صورت تایید، بسته بندی و تحویل انبار می شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

مطالب مرتبط

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

09127106787

× ارتباط از طریق واتس آپ